понеділок, 2 грудня 2013 р.

Могилянка створила Студентську координаційну раду

Студентська Координаційна Рада(СКР) - це загальностудентська організація, що стоїть на позиціях впровадження європейських цінностей та притягнення до відповідальності теперішньої влади. (Утворена учасниками студ.стайккомів Євромайдану) В склад цієї організації входять уповноважені представники ВНЗ - значиться на сторінці СКР у соцмережі.

На сторінці відюуватиметься координація студентів, захист їх прав та інформування про подальший розвиток подій: https://www.facebook.com/skronprotest

Сьогодні на сторінці СКР ініціатори звернулися до студентів:

"Важливе повідомлення до студентів (що робити сьогодні ввечері та завтра):

Пацани і дівчата студенти!
Всім вам, безумовно, хочеться знати, що робити, хто винен, і в чому сенс життя. Сумніваюся, що ми дамо відповідь на останнє питання, але охоче відповімо на 2 перших.


ЩО МИ ЗРОБИЛИ:
1. Сьогодні вночі студенти, що залишалися на Євромайдані після великої денної акції простесту, встановили перші намети Студентського кампусу. Таким чином ми заснували на території загального наметового містечка свій простір, який необхідно розбудовувати.

2. Від ранку біля Головпоштамту працював і продовжує працювати станом на 18:00 Інформаційний центр Студентської Координаційної Ради. В ньому можна реєструватися в якості керівника групи студентів, отримати інформацію щодо діяльності студентів на Євромайдані, а також запропонувати свою допомогу.


ЩО ВИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ ВЖЕ СЬОГОДНІ:
1. Зареєструватися в інфоцентрі СКР в якості керівника групи студентів, якщо ви впевнені, що зможете зібрати та організовано привести на Євромайдан 5, 10, 50, 100 студентів.

2. Зареєструватися в інфоцентрі СКР для нічного чергування на Євромайдані. Контакт коменданта Студентського кампусу — Віктор Килимар. Тел. 0971739696
3. Принести до інфоцентру харчі, воду, канцтовари, фінанси чи будь-що, чим ви готові допомогти студентам на Євромайдані вже зараз.


ЩО МИ БУДЕМО РОБИТИ ЗАВТРА (3 грудня):
1. Об 11:00 годині загальні збори студентів у кампусі. Сподіваємося сьогодні мати великий банер, який вкаже вам місце розташування.

2. На місці зборів ми розподілимо наші сили наступним чином:
a) Велика група студентів отримає маршрут для ходи Києвом із закликами до киян страйкувати і виходити на Євромайдан. Євромайдан повинен бути не картинкою по телевізору. Він має відбуватися у людей під вікнами.
b) На території студентського кампусу ми будемо обговорювати ті зміни в країні, які ми хочемо отримати. Завдання завтрашніх зборів: побудувати модель нової України — України в Європі. Це не зробить зараз ніхто окрім нас. Тому важлива присутність представників різних галузей: від економіки і права до культури і мистецтва.

ЩОБ ХОЧ ХТОСЬ ДОЧИТАВ ЦЕ ВСЕ ДІЛО ДО КІНЦЯ (РАЗОМ І.), ОСТАННЄ:
- Студентський протест мирний. Ми не закликаємо вас до будь-яких силових дій. Разом з тим, ми свідомі того, що серед нас є молоді люди, готові до таких дій. В такому випадку, координуйте свої дії із центральною комендатурою Євромайдану.
- Євромайдан має бути заповненим, але ми не закликаємо вас ПОСТІЙНО перебувати на вулиці — висипайтеся, і скоро Європа вам не тільки снитиметься

До зустрічі завтра об 11:00 в Студентському кампусі на Євромайдані!
Сил, натхнення, карми!"
Поділитися
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментарі

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Студентство за Європу!
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top