понеділок, 16 грудня 2013 р.

Засудження "куплених студентів" на круглому столі «Об’єднаємо Україну». Студенти ІМВ закликають підписати петицію


Звернення
 студентів, випускників та працівників Інституту Міжнародних Відносин КНУ з приводу круглого столу 13 грудня 2013 року
13 грудня 2013 року відбувся загальнонаціональний круглий стіл «Об’єднаємо Україну», ініційований першим президентом України, шановним паном Л.М. Кравчуком. Окрім представників влади, опозиції, громадських діячів та духовенства, участь у надважливому, у час напруженої політичної кризи, заході мали узяти представники студентства, що відстоюють свої геополітичні, культурні та ідейно-політичні погляди шляхом участі в масових акціях протесту, відомих під загальною назвою Євромайдан. За їх власною ініціативою, чи ініціативою організацій, що вони представляють, представниками студентства на Круглому столі були студенти Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Дмитро Левін та Артем Нікіфоров.
Хотіли б наголосити на тому, що озвучена Дмитром Левіним позиція про те, що «студентів використовують політичні діячі» не відповідає справжнім поглядам багатьох студентів, випускників та викладачів ІМВ, що підписалися нижче, а даних осіб не було делеговано, як офіційних представників Інституту. Вважаємо за доцільне розцінювати слова даних осіб, як власну позицію, або позицію організації, яку вони представляють. Питання ж стосовно легітимності запрошених на круглий стіл представників вважаємо за доцільне ставити організаторам Круглого столу.
Студенти нашої Альма-матер виховуються у дусі відповідності найвищим критеріям честі, гідності та етики. Прикро усвідомлювати, що панам Левіну і Нікіфорову цей дух вловити так і не вдалось. Всі студенти ІМВ, нинішні чи колишні, мають усвідомлювати, що будь-які їх сумнівні та авантюрні дії, які кидають тінь на репутацію ІМВ, є підступними і ганебними. Це стосується кожного, незалежно від політичних поглядів та партійних інтересів, адже безчестя не знає цих вимірів. І з метою захисту честі, як особистої, так і нашої славетної Альма-матер, ми склали цей лист, щоб засудити дії вищевказаних осіб, як низькі і такі, що позбавляють гідності тих, хто їх скоює.
З повагою,
Студенти, випускники та працівники ІМВ
Поділитися
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

3 коментарі

  1. Наскільки я розумію, такі студенти не "куплені", а добре підковані. http://internos-online.blogspot.com/2013/12/blog-post.html?spref=fb

    ВідповістиВидалити
  2. http://112.ua/video/yavlyaetsya-li-dmitriy-levin-predstavitelem-studencheskogo-maydana.html

    ВідповістиВидалити

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Студентство за Європу!
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top